Formulari d'inscripció per a grups

Acompanyants:

En cas d’haver-hi més de 5 acompanyants, agrairíem ens informéssiu al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Transport

Dades Transport

Responsable de la inscripció:

 

Important, tots els infants assistents a la jornada hauran de portar aquesta autorització signada y entregar-la a la taula d’acreditacions :

Per descarregar el full d'autorització infants i adolescents clicar aquí.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

(*) D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades personals s’incorporaran al fitxer Activitats per a infants i joves de l’Ajuntament de Barcelona. Vostè consent expressament el tractament de les seves dades per la finalitat indicada. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, adreçant-se per escrit al Registre General de l’Ajuntament: pl. de Sant Jaume, núm. 2, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte “Exercici de dret LOPD”.

Per a qualsevol dubte o consulta poden contactar amb:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 932427714